شرایط صادرات فرش
فرش یکی از مهم ترین صنایع کشور ایران است که در انواع دستباف و ماشینی تولید می شود و عده ی زیادی در این حوزه در حال فعالیت هستند . با توجه به این امر علاوه بر تامین نیاز داخلی این زمینه هم وجود دارد که صادرات فرش گسترش یابد .
با بررسی روند کلی و آمار صادرات فرش به این نکته پی می بریم که روند نزولی داشته است . ممکن است در بعضی سال ها کمی افزایش وجود داشته باشد اما در بررسی کلی و جامع شاهد کاهش صادرات فرش هستیم .
با توجه به این که ابزار و ماشین آلات همواره در حال گسترش هستند و در محصولات فرش شاهد تغییر و تحول های بزرگی هستیم انتطار روند نزولی صادرات را نداریم و باید بر این امر تمرکز بیشتری داشته باشیم .
صادرات فرش دستباف و ماشینی ایران به کشور های مختلفی از جمله امارات ، عراق ، پاکستان ، افغانستان ، ترکمنستان ، قطر ، چین ، مالزی ، سنگاپور و غیره انجام می شود .
برای گسترش صادرات و سودآوری بیشتر باید با تمامی شرایط و مراحل صادرات فرش و اصول آن آشنا باشید و بدانید چه مشکلاتی در این زمینه وجود دارد و هم چنین باید آن ها را رعایت کنید .
شرایط صادرات فرش
برای صادرات فرش باید تمامی نکات را در مراحل مختلف از جمله بافت و تولید فرش تا خروج و ترخیص آن را در نظر بگیریم .
اولین نکته در این امر این است که برای تولید فرش باید مهارت تخصصی وجود داشته باشد تا فرش به صورت استاندارد تولید شود .
باید بازار جهانی را در نظر بگیرید تا با سلایق و نیاز های مردم آشنا شوید و براساس آن ها اقدام به تولید کنید .
فعالیت رقیبان را بررسی کنید تا بتوانید از خرید و فروش آن ها آگاهی داشته باشید و بتوانید با آن ها رقابت کنید .
مشتریان باید در مناطق مختلف جهان شناخته شوند و راه های ارتباطی مناسب با آن ها را بشناسید . هم چنین باید تبلیغات مناسبی برای ارائه محصولات خود داشته باشید .
از نوسانات نرخ ارز آگاهی کامل داشته باشید زیرا صادرات فرش تا حد قابل توجهی تحت تاثیر قیمت ارز قرار دارد و سوددهی صادرات به نرخ ارز وابسته است .
برای انجام صادرات در صورت داشتن کارت بازرگانی کار بسیار راحت خواهد شد و مالیات به فرش ها تعلق نمی گیرد .
باید از اصول و مراحل ترخیص کالا آگاه شوید و بدانید که ارسال و حمل ونقل فرش به چه صورت انجام می شود .
برچسب: ،